Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Det nye hold


Beskrivelse


Konrad og Kim er tvillinger og elsker fodbold. De er lige flyttet, og startet i en ny fodboldklub. Blot en uge efter skal de med til en vigtig kamp. Først vil Kim ikke, men Konrad får hende overtalt. Mon de vinder?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2016

af

af

Stine Bille

d. 11. aug. 2016

De to første titler i serien "Fodbold-tvillingerne". Kim og Konrad er tvillinger, og deres største hobby er fodbold. De er lige flyttet og begyndt i en ny fodboldklub. Mon de får succes? For 9-11-årige.

I "Det nye hold" lærer vi Kim og Konrad at kende. De er lige flyttet, og er startet i en ny fodboldklub. Ugen efter skal holdet spille en vigtig kamp. Alle vil have både Konrad og Kim med. Kim vil først ikke, men Konrad får overtalt sin tvillingesøster. Det bliver en meget jævnbyrdig kamp, som slutter med en super målmandsredning af Kim. Alle roser Kim og da Konrad siger: "Ja, hun er helt utrolig", går det op for holdet, at Kim er en pige. I "Verdens bedste finte" er de to tvillinger igen sammen på banen i en vigtig kamp. Her skal både Konrad og Kim vise det, de har øvet til træning. Konrad skal vise, at han tør lave Laudrupfinten i de afgørende minutter af kampen, og Kim sine nye modige målmandsredninger. Bøgerne kan læses uafhængig af hinanden.

To rigtig gode fodboldbøger til både drenge og piger. Bøgerne har et flot layout og hardcover omslag. De farverige manga-inspirerede tegninger er fint med til at understøtte historien.

Der findes efterhånden en del fodboldbøger til denne aldersgruppe fx Store drømmeMellem to stole eller Mellem to stole, som også handler om fodbold og venskabDer findes efterhånden en del fodboldbøger til denne aldersgruppe fx Store drømme eller , som også handler om fodbold og venskab.