Bøger / faglitteratur

Det okkulte Danmark


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. dec. 2018

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 19. dec. 2018

Tag med ud i det spændende og mystiske okkulte Danmark - for alle læsere der kan lide at dykke ned i det uforklarlige.

Bogen er en alternativ rejseguide til steder i Danmark, hvor der er fortællinger om uforklarlige begivenheder. Gennem stedspecifikke fortællinger over okkultismens Danmark, er det er muligt at drage på tur og måske selv opleve mystiske begivenheder.

Bogen er i samme stil som en rejseguide; dog ikke en faktabaseret og videnskabeligt én af slagsen; der tages ikke stilling til om begivenhederne nu virkelig også har fundet sted. Det er lokale sagn og fortællinger, som er op til læseren at tro på eller ej. Uanset om man tror eller ej, er den spændende læsning, da den ikke blot er den gængse gennemgang af støvet spøgelser på gamle herregårde, men derimod en gennemgang af mystiske steder og fænomener, med rod i lokalområder i det danske land.

Bogen samler, genbesøger og tilføjer til forfatterens tidligere udgivelser, Guide til det okkulte Danmark. Bd 1 og Guide til det okkulte Danmark. Bind 2. Hvis den okkulte læsning fanger an, anbefales to danske perler Danmarks håb og horn - et overset stykke okkult danmarkshistorie af Palle Lauring og Indsigtens sted af dansk-okkultismens grand old man Erwin Neutzsky-Wulff - en skønlitterær blandingen af dansk hverdagsrealisme og hardcore dæmondyrkelseGuide til det okkulte Danmark. Bind 1 : København, Sjælland, Lolland-Falster, Møn og BornholmGuide til det okkulte Danmark. Bind 2 : Jylland og FynDanmarks håb og hornIndsigtens stedBogen samler, genbesøger og tilføjer til forfatterens tidligere udgivelser, Guide til det okkulte Danmark. Bd 1 og Guide til det okkulte Danmark. Bind 2. Hvis den okkulte læsning fanger an, anbefales to danske perler Danmarks håb og horn - et overset stykke okkult danmarkshistorie af Palle Lauring og Indsigtens sted af dansk-okkultismens grand old man Erwin Neutzsky-Wulff - en skønlitterær blandingen af dansk hverdagsrealisme og hardcore dæmondyrkelseBogen samler, genbesøger og tilføjer til forfatterens tidligere udgivelser, Guide til det okkulte Danmark. Bd 1 og Guide til det okkulte Danmark. Bind 2. Hvis den okkulte læsning fanger an, anbefales to danske perler - et overset stykke okkult danmarkshistorie af Palle Lauring og Indsigtens sted af dansk-okkultismens grand old man Erwin Neutzsky-Wulff - en skønlitterær blandingen af dansk hverdagsrealisme og hardcore dæmondyrkelseBogen samler, genbesøger og tilføjer til forfatterens tidligere udgivelser, Guide til det okkulte Danmark. Bd 1 og Guide til det okkulte Danmark. Bind 2. Hvis den okkulte læsning fanger an, anbefales to danske perler Danmarks håb og horn - et overset stykke okkult danmarkshistorie af Palle Lauring og af dansk-okkultismens grand old man Erwin Neutzsky-Wulff - en skønlitterær blandingen af dansk hverdagsrealisme og hardcore dæmondyrkelse.


Berlingske tidende

d. 23. jan. 2019

af

af

Søren Schauser

d. 23. jan. 2019


Weekendavisen

d. 15. feb. 2019

af

af

Bo Bjørnvig

d. 15. feb. 2019


Antik & auktion

2019, nr. 4

af

af

Hanna Nielsen (f. 1943)

2019, nr. 4