Bøger / skønlitteratur / roman

Det rene guld


Beskrivelse


Jack Reacher og Will Trent er begge undercover i Fort Knox med hver deres mission. Snart må de sande, at de må arbejde sammen for at komme ud i god behold.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. aug. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 22. aug. 2019

Jack Reacher og Will Trent er begge undercover i Fort Knox med hver deres mission. Snart må de sande, at de må arbejde sammen for at komme ud i god behold. For læsere af spændingsserierne med Jack Reacher og Will Trent i hovedrollerne.

Will Trent er undercover i Fort Knox for at opklare et mere end 20 år gammelt mord, hvor den hovedmistænkte er Jack Reacher. Jack er imidlertid også undercover, men med et helt andet sigte. Han er i færd med at fælde en bande kriminelle, som opererer indefra i det amerikanske militær. Inden længe må de arbejde sammen for et fælles mål - at undgå at blive de hovedmistænkte i en større operation om de mange guldbarrer i Fort Knox. Bogen indeholder en kort spændingshistorie med de to velkendte hovedpersoner, et fiktivt interview med Will Trent, en prolog, samt 1. kapitel af Karin Slaughters "Den sidste enke".

Et romansamarbejde mellem to anerkendte forfattere Karin Slaughter og Lee Child, som fungerer meget godt, men historien er imidlertid alt for kort. Kortroman er en passende betegnelse for bogen. 1/3 af bogen er fyldt ud med interview og kapitler fra en anden bog. En underlig hybrid af en bog, hvor historien om Reacher og Trent slutter, inden den rigtig er kommet i gang.

Det vil give mening at starte med bøgerne om Jack Reacher og Will Trent for at få den fulde forståelse for karaktererne. Jeg kan ikke mindes at have set en bog udformet som denne før.


Politiken

d. 5. nov. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 5. nov. 2019