Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Det slutter ved midnat


Beskrivelse


Alene på en kirkegård om natten møder man både en zombie og en mumie og måske et skelet?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juli 2019

af

af

Stine Bille

d. 18. juli 2019

Fire titler i en ny let gyserserie "Hjemsøgt". Alle fire bøger indeholder en gyserhistorie med elementer, som give en både hjernebanken og spænding. For de 7-10-årige.

I den første bog i serien "Den hvide hund" bliver drengen Emil stoppet af en stor hvid hund. Emil bliver bange for hunden, og da han prøver at komme forbi den, knurrer den og spærrer vejen for ham. Emils hjerne hamrer løs. "Det slutter ved midnat" foregår på en kirkegård om natten, og man møder både en zombie, en mumie og måske et skelet? I "Alene i huset" skal to drenge være alene hjemme hele natten. Da Adam hører bank på ruden og ser en skelethånd, overvinder han sin frygt for den sorte kælder, og løber derned. Men er det klogt? To piger er flyttet til et nyt gammelt hus i bogen "Ånden i huset". Da de skal sove den første nat, ser Mia en tåge som bevæger sig midt i værelset. Den gør hende rædselsslagen. Hvad skal hun gøre? Bøgerne har lix 9, lettal 19.

Det er en både uhyggelig og spændende ny serie til gyserhungrende drenge og piger. Illustrationerne er herligt meddigtende og understreger specielt det uhyggelige i handlingen.

En anden rigtig spændende gyser er fx 13 betyder uheld af Morten Dürr.