Bøger / faglitteratur til børn

Det smukke spil


Beskrivelse


Fakta og information om fodboldspillet samt beskrivelser af populære hold og spillere, både nutidige og ældre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. maj 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 10. maj 2016

Meget flot og grundig bog med masser af facts fra fodboldens verden. For fodboldfans i alle aldre.

Bogen indeholder en stor mængde fakta om fodboldspillet, både i form af regler (nye som gamle), statistikker, og beskrivelser af de mest populære hold og spillere i dag, og i form af mange historiske informationer, blandt andet om kendte mennesker som har spillet fodbold (men som ikke blev kendt for det), og de mest overtroiske spillere gennem tiden.

Det er en rigtig flot bog som med garanti vil indeholde ny information for læseren. Meget af bogens indhold er baseret på statistik, men det er altid sjovt at måle spillerne mod hinanden, og sammen med Daniel Nyaris flotte illustrationer, giver det en farvestrålende og meget informativ bog, til dem der kan lide fodbold-fakta.

Der findes flere gode bøger med fodboldfakta såsom Champions League2010 FIFA World Cup South Africa fakta bogen og 2010 FIFA World Cup South Africa fakta bogen, de er dog alle ret snævre omkring deres emne i forhold til denne bogDer findes flere gode bøger med fodboldfakta såsom Champions League og , de er dog alle ret snævre omkring deres emne i forhold til denne bog.