Bøger / skønlitteratur / roman

Det stille hjørne : spændingsroman


Beskrivelse


Da FBI-agenten Jane Hawks mand dør, nægter hun at tro at der er tale om et selvmord. Hun indleder en jagt på sandheden, men samtidig er der magtfulde personer, der jager hende.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. apr. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 16. apr. 2019

FBI-agenten Jane Hawks mand begik selvmord, men det nægter Jane at tro på. Hun jagter sandheden, men samtidig er der magtfulde personer, der jager Jane. For alle læsere af spændingsromaner med fart over feltet.

FBI-agenten Jane Hawk undrer sig over sin mands selvmord og den voldsomt stigende selvmordsrate i USA. Selvmorderne har været almindelige borgere, ofte med et godt job og en velfungerende familie. Efter at have besøgt nogle af familierne, får hun adgang til nogle besynderlige selvmordsbreve, som absolut ikke giver mening. Der må være en anden sammenhæng, som Jane begynder at eftersøge. Hun går under jorden, da magtfulde mænd vil have hende til at stoppe sin søgen. Dean R. Koontz har gennem årene skrevet et hav af spændingsromaner, hvor denne er den første bog om Jane Hawk oversat til dansk.

Spændende page-turner, som handler om teknologisk manipulation og overvågning. Emner, der bliver talt meget om for tiden. Med en handlekraftig hovedperson er bogen svær at lægge fra sig og man er godt underholdt.

Koontz er tit blevet sammenlignet med Stephen King, men denne bog kan på emnet sammenlignes med Pigen ingen vidste varMona og MonaKoontz er tit blevet sammenlignet med Stephen King, men denne bog kan på emnet sammenlignes med Pigen ingen vidste var og .


litteratursiden.dk

d. 21. maj 2019

af

af

Arne Larsen

d. 21. maj 2019

Mesteren udi gys og spænding er omsider tilbage og det med bravour. Hans nyeste konspirationsthriller, første del af en serie på fem, er en sand lækkerbisken. Dean Koontz er en af de mest produktive o...