Bøger / skønlitteratur / roman

Det største ønske


Beskrivelse


Da Caitlin og Eva modvilligt bliver bragt sammen, pga. en skilsmisse, tvinges de til at se store sandheder i øjnene. Og til at overveje hvad deres største ønsker virkeligt er?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juli 2018

af

af

Merete Trap

d. 18. juli 2018

En mor med ondt i hjertet, en lille pige med en stor hemmelighed, og en ung enke i sorg, bliver uforudset bragt sammen. Uforpligtende hyggelæsning til den store målgruppe af (kvindelige) læsere af "dameromaner" og chick lit.

Caitlin står overfor en skilsmisse, hendes mand er flyttet og hendes yngste datter Nancy er holdt op med at tale. Eva på 44 er blevet enke, da hendes meget ældre mand er død. Hun er nu alene, kun med selskab af sine to mopser. Lille Nancy ved kun selv, hvorfor hun ikke vil tale. Evas bror er Caitlins (kommende) ex-mand, og da Eva indvilger i at passe deres børn, Nancy og Joel, hver 14. dag, tvinger det både Caitlin og Eva til at se sandheder i øjnene, og beslutte hvad de ønsker med deres liv. Lucy Dillon har senest udgivet En lille god gerning.

Lucy Dillon har endnu engang skrevet en skøn "dameroman" for kvinder i alle aldre, om gammel kærlighed, ny kærlighed, sorg og tab men også om at komme videre i livet og få sine ønsker opfyldt. Bogen er præget af varme og god moral, hovedpersonerne er "pæne mennesker" og som altid i Dillons romaner, er der selskab af charmerende hunde. Anbefales både til strandtasken og til hyggelæsning foran pejsen.

Kan sammenlignes med romaner af forfattere som Jojo Moyes, fx En plus en men også med både chick lit af Jill Mansell og romantiske kærlighedsromaner af Lucinda Riley.