Bøger / skønlitteratur / roman

Det tavse vidne


Beskrivelse


Krimi. Ruth Galloway rejser til Blackpool med sin lille datter og en god ven, for at undersøge de mystiske omstændigheder bag hendes gamle studiekammerats død. Det bliver farligt, da Ruths datter pludselig forsvinder.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 3. sep. 2019

Forrygende krimi om Ruth Galloway som denne gang får sin sag for, da hun bliver kontaktet af studiekammeraten Dan Golding, efter hans død. For læsere af engelske kriminalromaner.

Ruth modtager nyheden om Dan Goldings død fra en anden tidligere studiekammerat og dagen efter, modtager hun et brev fra Dan. Han har gjort et mystisk arkæologisk fund af nogle gamle knogler og han ønsker Ruths hjælp. Ruth tager derfor til Blackpool med sin lille datter og en god ven for at undersøge Dans fund, og det går så småt op for hende, at hans død måske ikke var et uheld, som først antaget. Da Ruth så begynder at modtage truende sms'er fra en ukendt afsender, bliver hun sikker på, at Dan er blevet myrdet. Og det bliver rigtig farligt, da Ruths datter pludselig forsvinder sporløst. Femte bog i serien om Ruth Galloway. Første bog hedder Pigen under jorden.

Underholdende og velskrevet krimi, som er et must for alle læsere som holder af ublodige krimier. Kan varmt anbefales som supplement til de nordiske kriminalromaner. Hvert bind i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Ønsker man at læse andre lignende krimier, kan Julie Hastrups og Anna Grues krimier anbefales.


litteratursiden.dk

d. 15. okt. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 15. okt. 2019

Den slagfærdige arkæolog Ruth Galloway er tilbage i bedre form end nogensinde. Hovedpersonen Ruth er pragtfuld. En anelse socialt handicappet, lidt overvægtig og med en noget broget vennekreds. I den...


Politiken

d. 15. okt. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 15. okt. 2019