Bøger / faglitteratur

Det ved vi om pædagogisk relationsarbejde


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. mar. 2010

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 11. mar. 2010

LP-modellen er en del af hverdagen i mange grundskoler landet over. Men hvordan kan man overføre teorierne bag LP-modellen til egen undervisningspraksis? Det spørgsmål får man god hjælp til ved at læse publikationerne i LP-serien, hvor dette hæfte er udgivelse nummer 4. Bogen har relevans for alle de professionelle parter i grundskolen samt for lærerstuderende.

Bogen er skrevet i et meget letlæst, praksisorienteret sprog og bevidst holdt på et overskueligt antal sider, som alle kan overkomme at læse. Fokus er på den faglige relevans i forhold til lærernes praksis. Hvilket vil sige enkle, dokumenterede faglige input, som forholdsvis nemt kan være med til at optimere lærernes praksis. Denne udgivelse handler om, hvordan relationerne mellem elever og lærere har betydning for elevernes udbytte af undervisningen. Bogen giver bud på, hvordan læreren kan etablere bedre relationer til eleverne, skabe gode undervisningsmiljøer samt evaluere de relationelle forhold.

Det vil være oplagt sammen med denne publikation også at læse de øvrige udgivelser i serien samt Godt for børn : anerkendende relationer i praxis (2010).

Letlæst, praksisorienteret og relevant udgivelse om pædagogisk relationsarbejde.


Folkeskolen

Årg. 127, nr. 22 (2010)

af

af

Christina Krolmer

Årg. 127, nr. 22 (2010)


Danske kommuner

Årg. 41, nr. 14 (2010)

af

af

Per B. Christensen

Årg. 41, nr. 14 (2010)