Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Detaljer med sting og masker


Beskrivelse


Opskrifter på 13 trøjer, 2 tørklæder, 5 tasker og punge til kvinder. Strikket, hæklet og broderet på en måde så opskrifterne forener de tre håndværk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 14. sep. 2016

Tre kvinder og tre håndværk mødes i denne bog fyldt med strik, hækling og broderi. For den erfarne strikker med lyst til at prøve nye udfordringer.

Strikdesigner Annette Danielsen, underviser og designer Karen Marie Dehn og underviser og redaktør Rachel Søgaard er i denne bog gået sammen om at designe trøjer, cardigans, punge og tasker, der kombinerer de tre håndværk; strikning, hækling og broderi. Mange af bogens designs tager udgangspunkt i en strikket trøje, som tilføjes noget nyt eller noget ekstra med hækling og/eller broderi fx en strikket cardigan med en ryg af hæklede blomster eller en strikket trøje med en broderet blomst. Bogens tasker og punge er syede eller hæklede, hvorefter de tilføjes broderier, men også tørklæder kan gives et nyt og personligt udtryk med broderier. Karen Marie Dehn og Rachel Søgaard har tidligere udgivet Home made, 2011, og Annette Danielsen har en lang række strikkebøger bag sig.

Sammen skaber disse tre håndværk helt nye designs, og de supplerer hinanden utrolig smukt. En meget flot udgivelse, som giver noget nyt til håndarbejdets verden.

Der findes en række bøger som kombinerer strikning og hækling så som Vild med garnMin elskede trøje, 2014 og Birgitta Forslunds Min elskede trøje, 2015, men kombinationen af de tre håndværk er unikDer findes en række bøger som kombinerer strikning og hækling så som Vild med garn, 2014 og Birgitta Forslunds , 2015, men kombinationen af de tre håndværk er unik.