Bøger / faglitteratur til børn

Dette er en homobog


Beskrivelse


Selvhjælpsbog om kønsidentiteter og seksualiteter i LGBT-miljøer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juni 2016

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 24. juni 2016

En underholdende og oplysende selvhjælpsbog om kønsidentitet og seksualitet i LGBT-miljøer. Fra 13 år.

Fagbog som i 12 kapitler belyser seksualitetens mange facetter for homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede. Myter og fordomme tages under behandling, og man får tips til, hvordan man kommer ud ad skabet, møder ligesindede, scorer og dyrker sex. Der er også gode råd om, hvordan man håndterer de mange følelser som opstår og hvordan man forholder sig til de former for modstand, man kan støde på. Bogen indeholder citater og interviews fra en undersøgelse blandt 300 LGBT-personer. Der er tegneseriestriber, faktabokse og illustrerede anvisninger. En del tekst er fremhævet med varierende størrelser og bagest i bogen henvises til hjemmesider og organisationer for yderligere information. Forfatteren har tidligere udgivet Kunsten at være dreng under navnet James Dawson.

Et meget direkte og personligt indlæg i kønsdebatten. Forfatterens egne erfaringer og humor præger bogen meget og gør den helt speciel.

Der findes ikke en direkte sammenlignelig anden udgivelse, men i Det er kærligt ment er der også personlige vidnesbyrd fra LGBT-miljøet.