Bøger / faglitteratur / vejledninger

Diabetes : lev godt med type 2-diabetes


Beskrivelse


Hjælp og viden om de ændringer i hverdagen, det medfører at få konstateret type 2-diabetes. Desuden fortæller fem diabetespatienter deres personlige historier om håndtering af sygdommens udfordringer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 5. nov. 2019

Få din hverdag til at fungere, selvom du har fået konstateret type-2 diabetes. Hjælp og viden til nydiagnosticerede diabetespatienter og deres pårørende.

Bogen giver bred viden om type 2-diabetes, behandling, senkomplikationer samt viden om hvad man selv kan gøre for at lette hverdagen med denne kroniske sygdom. Skridt for skridt gennemgås, hvad det indebærer at have type 2-diabetes. Desuden fortæller fem diabetespatienter deres helt personlige historier om håndtering sygdommens udfordringer. Med kildehenvisninger og register. Illustreret. Forfatteren er videnskabsjournalist.

Glimrende udgivelse, der kommer rigtigt godt rundt om emnet og som samtidigt er skrevet i et forståeligt sprog. Bogen kan læses fra ende til anden eller kan bruges som opslagsværk.

Mange af de nyere titler omhandlende diabetes 2 fokuserer kraftigt på ernæringens rolle heriblandt Spis dig fri for type 2 diabetesDen praktiske diabetesbogHåndbog om type 2 diabetes og Den praktiske diabetesbog - sidstnævnte er en decideret kogebog. Håndbog om type 2 diabetes er et nyttigt bredspektret opslagsværk, men har desværre mange år på bagenMange af de nyere titler omhandlende diabetes 2 fokuserer kraftigt på ernæringens rolle heriblandt Spis dig fri for type 2 diabetes og - sidstnævnte er en decideret kogebog. Håndbog om type 2 diabetes er et nyttigt bredspektret opslagsværk, men har desværre mange år på bagenMange af de nyere titler omhandlende diabetes 2 fokuserer kraftigt på ernæringens rolle heriblandt Spis dig fri for type 2 diabetes og Den praktiske diabetesbog - sidstnævnte er en decideret kogebog. er et nyttigt bredspektret opslagsværk, men har desværre mange år på bagen.