Bøger / faglitteratur

Dialoger med englen


Beskrivelse


Gengivelse af en række samtaler mellem på den ene side en engel, der manifesterer sig gennem en af forfatterens venner, og på den anden side forfatteren og to andre venner. Samtalerne finder sted i 1940'ernes Ungarn og kredser om åndelige spørgsmål.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 26. sep. 2012

Til dem, der søger viden om engle og deres jordiske manifestationer.

Gitta Mallasz var født i 1907 i Ungarn, hvor hun opholdt sig under 2.verdenskrig. Hun var grafisk designer og boede sammen med sine venner, bla. veninden Hanna, der var den første der fik kontakt til en engel. Gitta skrev deres oplevelser ned, men brugte ikke notaterne før hun langt senere ophold sig i Paris. Noterne udkom første gang i 1976 på fransk, og er siden udkommet på 18 sprog hen over de næste mange år. Dette er første gang, de udkommer på dansk. Sproget er, naturlig nok, en anelse gammeldags, men rummer samtaler med engle om mange forskellige ting, der er vigtige i et menneskets liv og udvikling.

Der udgives for tiden en del englebøger, hvor bl.a. norske Märtha Louise fortæller om sine oplevelser med engle. Det særlige ved nærværende udgivelse er dens alder.

En historisk interessant udgivelse, der er en smule vanskelig at læse og forstå. Der kræves mere af læseren end normalt ved denne type udgivelse.Informationer og udgaver