Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Diamantnøglen


Beskrivelse


Nadim og Benjamin må endnu en gang tage deres sværd og sniper-riffel, for at redde verden. For denne gang er der mere på spil end nogen sinde før.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2018

af

af

Martin W Hansen

d. 31. juli 2018

Benjamin og Nadim troede egentlig at de bare kunne koncentrere sig om at spille World War, men bliver endnu en gang trukket ind i professorens syge spil. For de der kunne lide de første 3 bind i serien.

Dette er 4. bind i serien om Nadim og Benjamin, der er rigtigt gode til at spille computer, men ikke interesserer sig for ret meget andet. Det skulle da lige være pigen Icing, som Nadim er lidt forelsket i. I dette bind forsøger drengene at gøre sig klar til det endelige opgør i det populære spil World War, men bliver som sædvanlig forstyrret af skole og andre uvigtige ting. Det ændrer sig dog, da rektoren på deres skole endnu engang tvinger dem til at hjælpe ham. Denne gang er der dog meget mere på spil, end bare drengenes liv. Denne gang er hele verden måske i fare. Bogen er i stift bind og som de tidligere bind illustreret af Tom Kristensen.

Det er endnu et virkeligt godt bind i serien, som vist oprindeligt bare skulle have været 3 bind, men forfatterens univers kan sagtens bære flere bind. Det er en spændende historie med en åben slutning, så der er mulighed for at bygge videre på historien.

Det er en serie for dem der kunne lide Kasper Hoffs serie om De ukendteZoltars Krypt og den gode Zoltars KryptDet er en serie for dem der kunne lide Kasper Hoffs serie om De ukendte og den gode .