Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dig og mig - måske?


Beskrivelse


Freja har en hemmelighed; hun har i et stykke tid fået beskeder fra Fredrik, der ellers kun hænger ud med klassens "snobber". Malte fra parallelklassen har mødt en sød pige på sit valgfagshold. Er det sådan det føles at blive forelsket?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. jan. 2020

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 14. jan. 2020

Er du glad for at læse bøger, der handler om hverdagen med skole, veninder og kærlighed? Så er historien om Freja og Malte lige noget for dig! For piger, fra omkring 10-13 år.

Fredrik fra klassen er begyndt at skrive beskeder til Freja. Resten af klassen ved ikke noget og Freja har ikke engang fortalt det til sin bedste veninde. For kan det virkelig passe at Fredrik, der ligger helt øverst i klassens hieraki, er vild med Freja? Malte, der går i Frejas parallelklasse, har madlavning som valgfag sammen med en rigtig sød pige, som han snakker vildt godt med. Han er begyndt at tænke rigtigt meget på hende. Er det mon sådan det føles, at være forelsket? Bogen er en del af Carlsens sommerfugleserie.

Bogen er rigtig godt skrevet og let at læse. Man kan nemt sætte sig ind i hovedpersonernes følelser og tanker og du vil sikkert kunne genkende flere situationer og problemer fra dit eget liv. Fra kapitel til kapitel skifter man mellem at høre fra Freja og Malte og det er spændende på den måde at opleve historien fra begge sider.

12-årige Oda har også lidt svært ved at finde ud af det med kærligheden - det kan du læse mere om i serien, der begynder med Hej, det er mig! - du må ikke forlade migRose og veninderneKæreste-krise!. De øvrige bøger i "Sommerfugleserien", fx Rose og veninderne og Kæreste-krise!, vil du sikkert også synes om12-årige Oda har også lidt svært ved at finde ud af det med kærligheden - det kan du læse mere om i serien, der begynder med Hej, det er mig! - du må ikke forlade mig. De øvrige bøger i "Sommerfugleserien", fx og Kæreste-krise!, vil du sikkert også synes om12-årige Oda har også lidt svært ved at finde ud af det med kærligheden - det kan du læse mere om i serien, der begynder med Hej, det er mig! - du må ikke forlade mig. De øvrige bøger i "Sommerfugleserien", fx Rose og veninderne og , vil du sikkert også synes om.


Børn & bøger

Årg. 73, nr. 3 (2020)

af

af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 73, nr. 3 (2020)