Bøger / faglitteratur

Digby : fra hest til verdensstjerne


Beskrivelse


Om prinsesse Nathalies (f. 1975) arbejde med at lære heste dressur og især om sin OL-medaljevinder Digby.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juli 2015

af

af

Per Månson

d. 7. juli 2015

Den dansk-tyske prinsesse Nathalie fortæller om sit arbejde med at lære heste dressur og især om sin OL-medaljevinder Digby. For ridesportsinteresserede og folk, der ikke kan læse nok om de royale.

Bogen er dels en personlig beretning om prinsessen, der blev topidrætsmand, dels - og især - en grundig bog om træning af konkurrenceheste. Bogen er gennemillustreret med farvefotos, der dokumenterer Nathalies og Digbys karriere, men især fungerer som instruktive supplementer til teksten. Som noget helt specielt er der et afsnit om ridning under graviditet.

Det er en meget sober og seriøs bog, hvor det skinner igennem, at prinsesse Nathalie meget gerne vil videreformidle sin egen glæde ved ridesporten og heste og sin meget hensyntagende tilgang til opgaven.

Dressur med hjerte og forstandDressur med Kyra omhandler det samme emne, men er ikke en personlig beretning. Desuden findes bl.a. Dressur med KyraDressur med hjerte og forstand omhandler det samme emne, men er ikke en personlig beretning. Desuden findes bl.a. .