Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Digitale nomader : et liv med mere eventyr og mindre hverdag


Beskrivelse


En personlig beretning om en families liv som digitale nomader, hvor de voksne indrettede deres arbejdsliv, så de kunne arbejde et hvilket som helst sted fra. Om familiens rejser i de sidste syv år og en guide til hvordan man kan lægge sit liv om og få mere eventyr ind i hverdagen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juli 2019

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 3. juli 2019

Personlig beretning om at trække stikket i en travl hverdag og lægge sit liv radikalt om. For alle der har en lille eventyrer i maven.

Hvordan bytter man en travl og stresset hverdag ud med oplevelser Jorden rundt? Det giver familien Sjøgren svar på i denne bog, hvor de fortæller, hvordan de tog beslutningen om at indrette deres arbejdsliv og familieliv på en måde, der gav dem mulighed for at rejse ud i verden og få store oplevelser sammen. "Digitale nomader" er mennesker, der kan arbejde fra en pc et hvilket som helst sted i verden og dermed opnå langt større frihed. Bogen er både en rejseberetning fra familiens rejser de sidste syv år og en guide til, hvordan man kan lægge sit liv om og få langt mere frihed og eventyr ind i hverdagen. Bl.a. gives gode råd til, hvordan man kan komme i gang med en digital nomade-tilværelse, hvilke job der er egnede og hvordan man kan spare i hverdagen.

Tankevækkende bog, der vil få de fleste til at tænke over, hvordan deres egen tilværelse er skruet sammen. Familien får det dog til at lyde en smule lettere at bryde op end det må være i praksis. Inspirationen til at lave om på sit liv kan alle dog bruge. Bogen er skrevet i et enkelt dagligdagssprog og er læsbar for alle. Layoutet er simpelt og teksten suppleres med private farvefotos.

Vil man læse om andre familier, der har sluppet hverdagens ræs, kan det anbefales at læse Tiden tæller om en børnefamilie, der trak stikket og sejlede til Caribien i to år.