Bøger / faglitteratur / håndbøger

Din camping bog


Beskrivelse


Håndbog med gode råd og praktiske anvisninger til planlægning, valg af udstyr og lejrplads, opsætning af telt samt madlavning. Med opskrifter på retter, der kan tilberedes på bål eller blus.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2010

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 3. mar. 2010

Til begyndere indenfor teltcamping.

Camping med telt har fået en renæssance, specielt i England. Bogen er til dem der har fået blod på tanden, men ikke helt ved hvordan man skal gribe det an. Gennem eksempler og små artikler gives et let nostalgisk indblik i glæderne ved campering med telt. Bogen er skrevet af Ed Douglas og hans kone Katie Douglas. Bogen er en indførelse i, hvad man skal være opmærksom på, når man camperer med telt, hvordan man afvikler en telttur bedst muligt, og hvad man kan lave af mad på en telttur. Bogen er skrevet i et meget let og forståeligt sprog. Bogen er rigt illustreret med lækre farvebilleder. Bogens sidste tredjedel består af opskrifter på mad, man kan lave, når man er på teltcamping, de fleste af dem over åben ild.

Der findes ret mange bøger og magasiner om camping. Dog findes der ikke mange om teltcamping, som denne bog handler om. I stil minder den om Anne-Vibeke Isaksens Campingbogen fra 2007, men den handler mest om camping med campingvogn.

En lettilgængelig bog for absolut begyndere. Om hvordan man forbereder og afvikler en campingtur med telt bedst muligt. Erfarne teltcampister vil ikke få meget ud af bogen.


Politiken

d. 20. mar. 2010

af

af

Lars Hedebo Olsen

d. 20. mar. 2010