Musik / dansk pop/rock

Din for evigt


Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2013

af

af

Thomas Tiedje

d. 17. okt. 2013

Han har medvirket hos Nik & Jay og Ankerstjerne, haft fornøjelsen af at gnide sig op af en halvnøgen Medina på en øde strand og skrevet tekster til Rasmus Seebach og Basim. På egne ben er Burhan damernes ven og førsteelsker og en de populæreste popstjerner herhjemme. Det her er Burhans fjerde album og efter sigende det hidtil mest personlige. Det handler om mødet med et andet menneske, om kærlighed og forelskelse, og de 10 fortællinger leveres nøjagtigt så følelsesfuldt og sukkersødt, som man kunne forvente fra Burhan G. Albummet gæstes af Caroline Franceska, Shaka Loveless og L.O.C.


Gaffa [online]

d. 7. okt. 2013

af

af

Sohail Hassan

d. 7. okt. 2013

"Vurdering: 3/6" - "Burhan G er smaskforelsket på dette album, hvilket man ikke kan være i tvivl om, og blotter hudløst ærligt sine følelser. Spørgsmålet er så bare, hvor meget vi, der ikke lige danser rundt på lyserøde skyer, kan holde ud at lytte til hans kærlighedshymner".


Politiken

d. 10. okt. 2013

af

af

Simon Lund

d. 10. okt. 2013

"Hans forskelsløse ridderromantik mangler jordforbindelse, konkrete fortællinger og noget af den begærlige flirt, der hele tiden lå på lur mellem linjerne på hans forrige album. Sangene er også blevet kastreret og nu fastlåst i det samme langsomme tempo og høje toneleje, hvor den altid ualmindeligt velsyngende Burhan G kan brillere. Men de stærke popmelodier, der skal få hans følepop til at rive i brystkassen, mangler, og produktionen er helt uden bund".


Jyllands-posten

d. 9. okt. 2013

af

af

Peter Schollert

d. 9. okt. 2013

"Burhan G's vokal [bliver] i alt for høj grad sovset ind i computeriserede, ufarlige produktioner, der trækker alt for meget af det liv og mod, der er investeret i sætningerne, ud af oplevelsen.Men okay, albummet kan forholdsvis nemt retableres på spillestederne".


Børsen

d. 4. okt. 2013

af

af

Niels Pedersen

d. 4. okt. 2013

"Burhan G er en dygtig elev af 1980'erens danske popskole, og der er noget News-agtigt over teksternes direkte sprog. Sanne Salomonsens populære plader giver ekkoer i melodierne - måske med tanke på at han fik et bredt hit med Sanne-favoritten "Jeg' I Live". På den måde er Burhan G nok en moderne popstjerne, men på linje med Rasmus Seebach bevæger han sig fremad ved at se sig tilbage".


Berlingske tidende

d. 7. okt. 2013

af

af

Lars Rix

d. 7. okt. 2013

"Lyt en gang til »Kalder mig Hjem«, der er Burhans kærlighedserklæring til sin mor. Det er klassisk pop, der nærmest flyder ned ad højttalerne som tyk sirup. Fyldt med flygel, strygere og hele balladen, men så smukt formet, så man nærmest ser billederne fra fortiden for sit indre blik. Den slags indeholder »Din For Evigt« meget af. Måske endda lidt for meget efter min mening, for sukker skal doseres med omhu, og når man nu ved, at Burhan G kan så meget mere, er det en skam, at de andre sider ikke får samme opmærksomhed.Det er nærmest befriende, når den hurtige og aldeles funky »Karma«, skabt i samarbejde med en anden mors dreng, L. O. C., sparkes ind mellem alle balladerne".