Bøger / skønlitteratur / dark fantasy

Din for evigt


Beskrivelse


Vampyren Rhage kæmper en fortsat kamp mod sin egen forbandelse. Men da han møder menneskekvinden Mary, fortabes han i en voldsom tiltrækning af hende. Men som hans kærlighed til hende vokser, bliver det stadigt mere vanskeligt for ham at holde sit indre monster i skak.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. mar. 2012

af

af

Martin W Hansen

d. 13. mar. 2012

Serien henvender sig til de ældre teenagere og voksne fantasy-læsere, som gerne vil have flere vampyr-serier med eksplicit vold og sexscener.

Dette er 2. bind i forfatterens vampyrserie The black dagger brotherhood. Denne gang fokuseres mere på et andet af Broderskabets medlemmer og mindre på Vampyrkongen, som var hovedpersonen i den første bog. Dette er en formel som forfatteren benytter sig meget af, og det mere end antydes sidst i dette bind, hvem der vil være hovedpersonerne i det næste. Det er endnu en omgang dark urban fantasy, med overvejende fokus på forfatterens gode (men også ofte meget udpenslede) sexscener. I det store og hele drejer handlingen sig om vampyrernes fortsatte kamp mod de væmmelige Eliminatorer, som denne gang kommer rigtigt tæt på Broderskabet. Bogen er i særdeles lækkert udstyr med en solid indbinding og gode typer på kvalitetspapir. Bagsideteksten indleder godt til bogen og forsiden er flot og noget dyster. Forfatteren har en fantastisk tilgang til vampyrmyten, og hendes sædvanlige gode skrivestil vil gøre det umuligt at holde fans fra denne serie.

Serien kan bedst sammenlignes med Charlaine Harris' serie Den internationale bestsellerserie om Sookie Stackhouse, men den yngre del af målgruppen vil også synes om vores egen Pernille Eybyes Blodets bånd-serie.

Fans af forfatteren vil være begejstrede. Det er endnu et lækkert bind i serien, som dog ender en smule for spændende for min smag. Det bliver svært at vente på det næste bind.