Bøger / faglitteratur

Din indstilling gør en forskel : gør din indstilling til dit største aktiv


Beskrivelse


Om hvordan man kan tackle de fem store hindringer for en positiv indstilling: modløshed, forandringer, problemer, frygt og nederlag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Ellen Lind Jensen

2007

Bogen henvender sig ikke til nogen afgrænset målgruppe, men mere bredt til alle, der kunne interessere sig for det filosofiske tankegods, bogen byder på. Den er på ingen måde vanskelig at tilegne sig og vil som sådan også kunne anvendes bredt.

Forfatteren er if. bagsideteksten en internationalt kendt managementekspert. Han har skrevet en del bøger, men det er her første gang han oversættes til dansk. Det er ikke en specifik managementbog, men derimod populærpsykologi. Forfatteren viser i bogens indledende kapitler, hvordan den personlige indstilling influerer på tilværelsen hele vejen rundt. Herefter gennemgår han fem blokeringer, der kan stille sig hindrende i vejen for en positiv indstilling. Han videregiver en række spørgsmål til refleksion og øvelser til at ændre en negativ tankegang. Bogen er meget nem at kapere med sin snakkende stil og masser af eksempler.

Bogen skriver sig ind i en tradition af helhedsorienteret menneskeopfattelse, som er oppe i tiden. Der er de senere år kommet en del coaching- og selvcoaching-bøger, som bogen også er beslægtet med. Alle med deres særegne synsvinkel. Denne bogs særlige synsvinkel er, at den personlige indstilling ikke er alt, men kan betyde netop den afgørende forskel.

En populærpsykologi, der vil motivere sin læser for en positiv holdning til tilværelsen og et realistisk selvbillede. Forfatteren tager til stadighed udgangspunkt i eksempler fra sit eget liv, eller historier han har hørt, hvilket gør bogen meget let at læse og fordøje.Informationer og udgaver