Bøger / faglitteratur

Din kloge hund : hvordan du stimulerer din hunds intelligens med mental træning


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. juni 2008

af

af

Jytte Kjær Schou

d. 13. juni 2008

Dedikerede hundeejere, der gerne vil bruge tid på deres hund, kan i denne bog hente relevant baggrundsviden og mange ideer til at holde deres hund i mental topform.

Hvad enten man har en fin racehund eller en bastard er der inspiration at hente i denne indbydende bog gennemillustreret med gode fotos af hunde i forskellige situationer. Man kan teste sin hunds intelligens og vælge ud blandt de mange øvelser og lege af forskellig sværhedsgrad målrettet forskellige hunderacer. Forfatteren er en erfaren dyrlæge, der også har fingeren på pulsen, hvad angår de nyeste videnskabelige landvindinger inden for området, og han giver læseren en god og forståelig baggrundsviden om hundens domesticeringshistorie, dens forskellige intelligenser og fintmærkende sanser Den sidste del af bogen er viet den aldrende hund og dens særlige behov.

Trods det store udbud af bøger om hundepsykologi og mental træning af hunde er der også plads til denne bog, der på overskuelig og kompetent vis kombinerer de praktiske øvelser med opdateret, relevant faglig baggrundsviden.

En indbydende, overkommelig og fagligt velfunderet bog om hundens intelligens med øvelser, der styrker og forøger hundens mentale evner, til fælles glæde for hunden og dens engagerede ejer.


Hund & træning

Årg. 7, nr. 6 (2009)

af

af

Tine Storm-Olsen

Årg. 7, nr. 6 (2009)