Bøger / faglitteratur / opskrifter

Din sunde plan : effektive skridt til en sund & stærk krop : søvn, væske, træning, kost


Beskrivelse


Guide til en sund livsstil med bedre søvn og mere energi og viden om kost. Forfatteren baserer sine guidelines på forskning, der tilpasses den enkelte kvindes hverdag, motivation og ambitioner. Bogen indeholder træningsprogrammer på to niveauer og 25 enkle opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2017

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 21. aug. 2017

Til kvinder, der ønsker en langtidsplan for optimering af en sund livsstil. Bogen lægger vægt på at finde en god balance, når det handler om søvn, væske, træning og kost.

Marie Louise Cramer er kostvejleder, træner og livsstilscoach. Desuden har hun en universitetsuddannelse i idræt og sundhed. Bogen indledes med en præsentation af idéen om at bygge et sundhedsimperium, der passer til den enkelte. Herefter præsenteres fem forskellige kvinders historier. De fem kvinder citeres jævnligt i resten af bogen. Bogens hoveddel indledes med et kapitel om forberedelse og motivation til livsstilsændringer, hvorefter de enkelte steps: søvn, væske, træning og kost præsenteres. Kapitlerne om træning og kost er suppleret af ekstra kapitler med træningsprogrammer og opskrifter. Som afslutning på hvert kapitel findes en tjekliste, samt plads til egne noter og målsætninger. Illustreret med farvefotos. Bagerst noter samt litteraturliste.

Indbydende letlæst bog om livsstilsændringer, der i et personligt sprog taler direkte til læseren. Opbygget som en selvhjælpsbog med plads til at notere målsætninger, delmål m.m.

Krisztina Maria har også skrevet bøger om generelle livsstilsændringer - bl.a. Bang!Sund på halvvejen, der dog har et større fokus på fysisk og mental træning. Også Sund på halvvejen kommer omkring mange af de samme tematikker som denne bog, der dog vinder ved sin fine formidlingKrisztina Maria har også skrevet bøger om generelle livsstilsændringer - bl.a. Bang!, der dog har et større fokus på fysisk og mental træning. Også kommer omkring mange af de samme tematikker som denne bog, der dog vinder ved sin fine formidling.