Bøger / faglitteratur / vejledninger

Din sundhed : den ultimative guide til alle kvinder


Beskrivelse


Kvinders sundhed ud fra et helhedssyn med fokus på bl.a. skønhed, vægt og energi, træning, søvn, seksuel og mental sundhed, meditation og alternativ behandling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2014

af

af

Louise Urban Andersen

d. 28. okt. 2014

Sundhed fylder meget i folks bevidsthed og medierne, men ordet sundhed får med denne guidebog en langt bredere betydning, når den med sit helhedssyn tager alle aspekter af kvindelivet med. Især for kvinder.

Indledningsvis er der beskrivelser af de 13 kapitelforfattere. Kapitlerne omhandler kvinders sundhed ud fra et helhedssyn med fokus på bl.a. skønhed, vægt og energi, træning, søvn, seksuel og mental sundhed, meditation og alternativ behandling. Sidst i bogen er der register, samt et lille opskriftsregister.

Grundig og helhedsorienteret guide til kvinder om alle aspekter af kvindelivet, der gennem 13 kapitler, skrevet af eksperter indenfor de respektive områder, giver gode råd til bl.a. søvn, træning, sexlivet, skønhedspleje, mental sundhed og sundhed på arbejdspladsen. Kapitlerne er skrevet med et princip om ændringer, du let kan implementere ved fx gratis motion, ansigtspleje du selv kan lave og lette kostråd. Bogen har et indbydende layout, som tydeligt signalerer kvindebog.

Der findes ikke en bog, der fokuserer på kvinders sundhed i så bred forstand som denne. Der er selvfølgelig håndbogs-klassikeren Kvinde kend din krop. "Din sundhed" adskiller sig fra denne ved også at medtage emner som alternativ behandling og meditation, men medtager til gengæld ikke sygdomme.