Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Din verden, din vej : lær dig selv bedre at kende, træf bedre beslutninger og styrk dit selvværd


Beskrivelse


Selvhjælpsbog til, hvordan man kan forstå sig selv bedre, opnå mere selvtillid, finde egne værdier og dermed være i stand til at handle ud fra dem. Med konkrete eksempler og dagbogsuddrag fra forfatterens eget liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 11. nov. 2015

En guide til at lære sig selv bedre at kende og træffe bedre beslutninger i sit liv. For teenagepiger og alle andre der kan bruge nogle gode råd og fif.

I bogen viser Jasmin Søe hvordan man kan forstå sig selv bedre, finde sine værdier og dermed være i stand til at handle ud fra dem. Der er også tips til hvordan man får mere selvtillid, så man tør stå ved sine valg og ikke lade sig styre af andre, eller af hvad andre tænker eller synes. Mellem beskrivelserne findes konkrete eksempler fra Jasmins eget liv og dagbogsuddrag fra Jasmins dagbog, som hun har skrevet gennem hele sin teenagetid. Der er også gengivet mails og andre korrespondancer, ligesom der findes citater fra kendte - fra Dalai Lama til Alberte Winding. Jasmin er model og har med sit job rejst verden rundt, siden hun var i starten af teenageårene.

En fin selvhjælpsbog som henvender sig til teenagepiger og angriber problematikkerne hångribeligt og helt nede på jorden, med mange gode eksempler fra Jasmins eget liv, som hjælper til at forstå pointerne.

EneståendeMin verden og Min verden af bloggeren Kristine Sloth giver også tips til teenagepiger baseret på egne erfaringerEnestående og af bloggeren Kristine Sloth giver også tips til teenagepiger baseret på egne erfaringer.