Bøger / faglitteratur til børn

Dinosaurer fra A til Z


Beskrivelse


Gennemgang af 100 dinosaurusarter, med beskrivelse af deres fysiske træk, hvor de levede og hvordan de brugte deres fysik til at skaffe føde. Ved hver art er der hjælp til udtale af deres navn og en forklaring på navnets betydning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2017

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 7. sep. 2017

Fagbog fyldt med informationer om de største, de mindste og de mest interessante dinosaurer, der har gået rundt på Jorden eller levet i havet. Til børn og unge fra 10 år.

100 dinosaurer opstillet alfabetisk fra A til Z, beskrives i denne bog. Hvert billede af dinosaurerne suppleres af et kort afsnit med beskrivelse, som indeholder deres fysiske træk, hvor de levede og hvordan de brugte deres fysik til at skaffe føde. Det korte afsnit har også hjælp til udtale af deres navn. Man får at vide hvad dinosaurernes navne betyder, og man får mange ekstra oplysninger fx hvem de var beslægtet med og hvad de spiste. Der er størrelsessammenligning med nutidige dyr og et barn. Ind imellem den alfabetiske liste er der information om fx levesteder og fund af fossiler. Nederst på siderne er der farvekoder efter hvilken tid dinosaurerne stammer fra. Bagerst er der faktasider med alle 100 dinosaurer i små bokse med bl.a. vægt og findested. Til sidst ordliste og stikordsregister.

Virkelig flot bog med mange billeder og korte informative tekster. Den kan bruges både som bladrebog til de nysgerrige og opslagsværk efter den alfabetiske liste eller stikordsregistreret.

Der findes mange bøger om dinosaurer. Der er lette udgaver som DinosaurerDinosaurerDinosaurer - junior og anderledes bøger som i serien "Scan og lær". Denne bog minder mest om - juniorDer findes mange bøger om dinosaurer. Der er lette udgaver som og anderledes bøger som i serien "Scan og lær". Denne bog minder mest om - juniorDer findes mange bøger om dinosaurer. Der er lette udgaver som Dinosaurer og anderledes bøger som Dinosaurer i serien "Scan og lær". Denne bog minder mest om .Informationer og udgaver