Bøger / faglitteratur til børn / løft og kig

Dinosaurer


Beskrivelse


Billedbog om dinosaurer med de forskellige arters vaner, adfærd og fysiske egenskaber, samt en interaktiv røntgenscanner på nogle af dyrene, flapper, faktabokse, top fem-lister over de sejeste/farligste/mest blodtørstige dyr og skabninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2017

af

af

Julie Arndrup

d. 15. feb. 2017

To Flotte fagbøger fyldt med billeder og fakta, om henholdsvis dinosaurer og farlige rovdyr. Velegnet til højtlæsning/billedkigning fra ca. 4 år, og selvlæsning fra ca. 10 år.

To billedfagbøger - en om dinosaurer og en om farlige rovdyr. Begge titler er gennemillustreret med farvetegninger og/eller fotos. Derudover er der en slags interaktiv røntgenscanner på nogle af dyrene, faktabokse, top fem-lister over de sejeste/farligste/mest blodtørstige dyr og skabninger. De forskellige arters vaner, adfærd og fysiske egenskaber gennemgås. Bagerst er der et register over de omtalte dyr og arter.

Det er to rigtig flotte titler, med mange lækre billeder og tegninger. Scanneren er sjov og anderledes og virker robust. De udvalgte fakta er måske lidt tilfældige, men spændende og interessante.

Der findes mange flotte fagbøger om dyr fx Dyrenes museumBørnenes leksikon eller Børnenes leksikon, om dinosaurerDer findes mange flotte fagbøger om dyr fx Dyrenes museum eller , om dinosaurer.