Bøger / faglitteratur til børn

Dinosaurer


Beskrivelse


Under overskrifter som "Hvor store var dinosaurerne?" og "Hvilke dinosaurer kunne flyve?" fortælles om de mægtige dinosaurer, der beboede Jorden for 230 millioner år siden. Hvert opslag har sit eget tema, der omhandler fx levevis, adfærd og forsvarsmetoder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jan. 2019

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 8. jan. 2019

Faktabog til dig, der er vild med dinosaurer og vil vide alt, der er værd at vide om disse forhistoriske skabninger. Til højtlæsning fra omkring 6 år eller selvlæsning fra 10 år.

Under overskrifter som "Hvor store var dinosaurerne?" og "Hvilke dinosaurer kunne flyve?" fortæller forfatteren om de mægtige dinosaurer, der beboede Jorden for 230 millioner år siden. Hvert opslag har sit eget tema, der omhandler fx levevis, adfærd og forsvarsmetoder. Bogens illustrationer fremstiller de forskellige dinosaurer; alene eller i forskellige - ofte dramatiske - scenarier. Bogen afsluttes med en ordliste. Den tyske forfatter er uddannet biolog og arbejder til dagligt som museumspædagog.

Grundig fagbog, der beskriver emnet bredt. De flotte illustrationer understøtter og bryder den lidt tunge tekst, der med sine fagtermer og latinske udtryk kræver en del af sin læser.

I Den fantastiske bog om dinosaurer og andre forhistoriske dyrDinosauriumDen ultimative dinopædiBørnenes store bog om dinosaurer beskrives 37 forskellige dinosaurer, bl.a. triceratops, iguanadon og coelophysis, med tekst, faktabokse og storslåede illustrationer. Dino-nørder i alle aldre vil nyde de smukke, gamle tegninger i det store Dinosaurium, der giver illusionen om, at man sidder med en gammel naturvidenskabelig bog. Kan man slet ikke få nok om emnet kan Den ultimative dinopædi og Børnenes store bog om dinosaurer også anbefalesI Den fantastiske bog om dinosaurer og andre forhistoriske dyr beskrives 37 forskellige dinosaurer, bl.a. triceratops, iguanadon og coelophysis, med tekst, faktabokse og storslåede illustrationer. Dino-nørder i alle aldre vil nyde de smukke, gamle tegninger i det store , der giver illusionen om, at man sidder med en gammel naturvidenskabelig bog. Kan man slet ikke få nok om emnet kan Den ultimative dinopædi og Børnenes store bog om dinosaurer også anbefalesI Den fantastiske bog om dinosaurer og andre forhistoriske dyr beskrives 37 forskellige dinosaurer, bl.a. triceratops, iguanadon og coelophysis, med tekst, faktabokse og storslåede illustrationer. Dino-nørder i alle aldre vil nyde de smukke, gamle tegninger i det store Dinosaurium, der giver illusionen om, at man sidder med en gammel naturvidenskabelig bog. Kan man slet ikke få nok om emnet kan og Børnenes store bog om dinosaurer også anbefalesI Den fantastiske bog om dinosaurer og andre forhistoriske dyr beskrives 37 forskellige dinosaurer, bl.a. triceratops, iguanadon og coelophysis, med tekst, faktabokse og storslåede illustrationer. Dino-nørder i alle aldre vil nyde de smukke, gamle tegninger i det store Dinosaurium, der giver illusionen om, at man sidder med en gammel naturvidenskabelig bog. Kan man slet ikke få nok om emnet kan Den ultimative dinopædi og også anbefales.