Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Dinosaurer : min første myldrebog


Beskrivelse


Billedbog med myldrebilleder af alle slags dinosaurer i forskellige størrelser. Hvert opslag er ledsaget af en kort tekst, der instruerer i, hvad man leder efter. Nederst på opslaget er billeder af de ting man skal finde med navn på objektet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2017

af

af

Julie Arndrup

d. 11. aug. 2017

Søg, find og lær med to flotte myldrebøger til 2-6-årige. Dinosaurer og maskiner er et evigt populært emne og med søde, sjove illustrationer skal disse bøger nok vække lykke.

To findebøger i kraftigt pap med faneblade. I "Dinosaurer" kan man finde alle slags dinosaurer i forskellige størrelser og forskellige steder, som skoven, sumpen osv. og i "Maskiner" finder man alle slags maskiner, fra byggepladsen, bondegården, lufthavnen osv. I begge titler er hvert opslag ledsaget af en meget kort tekst, der instruerer en i, hvad man skal lede efter. Nederst på opslaget er billeder af de ting man skal finde med navn på objektet.

Maskiner og dinosaurer er altid populært hos 2-6-årige. Begge titler er illustrerede med søde, sjove og meget farverige illustrationer i en lidt retro-agtig stil, der er meget moderne. Fanebladene gør det nemt for de små hænder at bladre og finde de eftersøgte objekter.

Der findes mange findebøger, fx denne om maskiner Søg og find store og små maskinerSøg og find blandt dyrene eller denne om dyr Søg og find blandt dyreneDer findes mange findebøger, fx denne om maskiner Søg og find store og små maskiner eller denne om dyr .