Bøger / faglitteratur til børn

Dinosaurer


Beskrivelse


Stor, flot fagbog om dinosaurer, både kødædere og planteædere. Læs også om fossiler, dinosaurernes udryddelse og fuglene, som er deres efterkommere. Til børn fra 8 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2022

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 21. okt. 2022

Stor, flot fagbog om dinosaurer, både kødædere og planteædere. Læs også om fossiler, dinosaurernes udryddelse og fuglene, som er deres efterkommere. Til børn fra 8 år.

Bogen indledes med dinosaurernes historie og forklaring på, at viden om dinosaurerne kommer fra fund af fossiler. Derpå fortælles om 5 kødædere fx den store Spinosaurus og den lille Hesperonychus, samt 6 planteædere fx Triceratops og Sauroposeidon. Som afslutning fortælles hvorfor dinosaurerne forsvandt. Teksten suppleres af tegninger, en QR-kode, fotos af fossiler og faktabokse med vægt og længde på de forskellige dinosaurer. Bogen har lixtal 26 og er i A4-format. Der er indholdsfortegnelse, stikordsregister og "læs mere" med henvisning til bøger og YouTube-søgninger. Bogen er fra serien "Fakta max", hvor der også kan læses om Verdens vilde katteElefanterHavets kæmper, Elefanter og Havets kæmper Der er opgaver på forlagets hjemmesideBogen indledes med dinosaurernes historie og forklaring på, at viden om dinosaurerne kommer fra fund af fossiler. Derpå fortælles om 5 kødædere fx den store Spinosaurus og den lille Hesperonychus, samt 6 planteædere fx Triceratops og Sauroposeidon. Som afslutning fortælles hvorfor dinosaurerne forsvandt. Teksten suppleres af tegninger, en QR-kode, fotos af fossiler og faktabokse med vægt og længde på de forskellige dinosaurer. Bogen har lixtal 26 og er i A4-format. Der er indholdsfortegnelse, stikordsregister og "læs mere" med henvisning til bøger og YouTube-søgninger. Bogen er fra serien "Fakta max", hvor der også kan læses om Verdens vilde katte, og Havets kæmper Der er opgaver på forlagets hjemmesideBogen indledes med dinosaurernes historie og forklaring på, at viden om dinosaurerne kommer fra fund af fossiler. Derpå fortælles om 5 kødædere fx den store Spinosaurus og den lille Hesperonychus, samt 6 planteædere fx Triceratops og Sauroposeidon. Som afslutning fortælles hvorfor dinosaurerne forsvandt. Teksten suppleres af tegninger, en QR-kode, fotos af fossiler og faktabokse med vægt og længde på de forskellige dinosaurer. Bogen har lixtal 26 og er i A4-format. Der er indholdsfortegnelse, stikordsregister og "læs mere" med henvisning til bøger og YouTube-søgninger. Bogen er fra serien "Fakta max", hvor der også kan læses om Verdens vilde katte, Elefanter og Der er opgaver på forlagets hjemmeside.

Fantastisk flot bog - ligesom de øvrige i serien. Her er store, flotte tegninger, og spændende fakta. Bogen kan både bruges til faglig læsning og opgaver om dinosaurer, samt hvis man bare er interesseret i at se og læse om de fascinerende dyr.

I fagbogen DinosaurerFossiler opdeles dyrene også i kødædere og planteædere, ligesom der gættes på årsagen til udryddelsen og fuglene som efterkommere. Hvis interessen handler mest om fossilerne, så kan der læses mere i FossilerI fagbogen Dinosaurer opdeles dyrene også i kødædere og planteædere, ligesom der gættes på årsagen til udryddelsen og fuglene som efterkommere. Hvis interessen handler mest om fossilerne, så kan der læses mere i .