Bøger / skønlitteratur / roman

Dirty rowdy thing


Beskrivelse


Harlow slikker sårene efter sit 12 timer lange ægteskab i Las Vegas med den maskuline canadiske fisker, Finn. Harlow og Finn mødes uventet igen i San Diego og aftaler, at de vil holde sig til sex uden forpligtelser. Men er det nok?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. apr. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 5. apr. 2018

Harlow slikker sårene efter sit 12 timer lange ægteskab i Las Vegas med den maskuline canadiske fisker, Finn. Vild og uhæmmet sex er bare ikke nok, når man som Harlow gerne vil have styr på det hele. Sexet og romantisk roman krydret med lidt blid s/m for yngre kvinder.

Harlow er færdig med college og forsøger at skabe sig en karriere inden for filmbranchen, hvor hendes forældre har haft stor succes. Harlows mor får konstateret brystkræft og Harlow har allermest lyst til bare at være hjemme for at støtte sine forældre. Finn driver familiens fiskerbåde hjemme i Canada, men de er tæt på at gå fallit. Nu rejser han modvilligt til San Diego for at holde møde med et produktionsselskab, som vil lave et TV program om ham og hans lækre brødre. Harlow og Finn mødes igen og aftaler, at de vil holde sig til sex uden forpligtelser. Men er det nok? 2. selvstændige bind i serien "Wild seasons", som lagde stærkt ud med Sweet filthy boy.

Skøn new adult serie, som både vinder læsernes hjerte med sin velfortalte historie og hæver pulsen med sine lidenskabelige sexscener, hvor Finn tager styringen i forhold til den ellers så iltre Harlow. Her tages alvorlige emner op uden at det bliver tungt og det er skønt med en kvindelig hovedperson, som står ved sin seksualitet.

Denne serie er mindst lige så god som Samantha Youngs serie Dublin Street.