Bøger / faglitteratur

Disruptionbogen : en konkret og jordnær guide


Beskrivelse


Om disruption som begreb og hvordan man gør disruption simpelt i sin organisation samt hvilke forskellige måder der findes i forhold til at disrupte og innovere virksomheder og forretningsmodeller på.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. sep. 2017

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 6. sep. 2017

Streamingtjenester som fx Netflix er et godt eksempel på det hotte buzz-word "disruption" i praksis i en forfriskende guide om begrebet for dig som er interesseret i nye trends og udviklingen af fremtidens erhvervsliv. Til opgaver fra og med gymnasieniveau.

"The joy of disruption comes from accepting that we all live in a temporal state." Med dette citat af den taiwanesiske forretningsmand Morris Chang begynder Jonathan Løw sin bog, som han med undertitlen kalder en "en konkret og jordnær guide". Guiden har overskrifter som "De 8 disruptive teknologier du skal kende", "Disruption handler om at skabe værdi", "Disruptive innovation - en simpel og visuel guide" og "Sådan gør du disruption simpelt i din virksomhed". Andre overskrifter er "Ledelse i fremtiden" og "Se om dit job stadig findes om 15 år". Sidste afsnit hedder "Disruption - lidt inspiration til at drømme". Her har forfatteren valgt 5 innovationer som i 2050 måske er virkelighed. Der er fx mulighed for at downloade sine drømme, checke ind på et hotel på månen, at få 3D-printet hud, opgradere sin kontaktlinser til virtual reality, og nyde en levealder på 150 år. Jonathan Løw er iværksætter og har startet 4 virksomheder. Han har også skrevet Listen louder.

Inspirerende og velskrevet guide som gør disruption som begreb forståeligt og praktisk anvendeligt.

En sammenlignelig guide er Disrupt eller dø.