Bøger / faglitteratur

Dit barns pleje : fra top til tå


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. mar. 2017

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 9. mar. 2017

4 overskuelige og anvendelige guides til trætte småbørnsforældre, med børn fra 0 og op til 4-5 år.

"Madglæde for børn" byder på opskrifter til børn på forskellige alderstrin og tips der kan understøtte gode madvaner. I "Dit lille barns motorik" finder man aldersopdelte råd til hvordan det lille barns motoriske udvikling styrkes, mens den sproglige udvikling er emnet i "Dit barns sprog fra nyfødt til tumling". I "Plej dit barn fra top til tå" kan man læse om pleje af blandt andet barnets hud, hår og tænder. De 4 bøger er udgivet i et samarbejde mellem Carlsen og magasinet "Vores børn". Fælles for bøgerne er at de kan læses fra start til slut eller bruges som opslagsbøger ved brug af indholdsfortegnelsen. Med faktabokse, farvefotos og tegninger.

Meget overskuelige og tekstlette bøger med mange billeder og illustrationer, som alle - selv pressede småbørnsforældre - vil kunne overskue. Med sit indbydende og farvestrålende layout minder bøgerne lidt om en lang artikel i tidligere nævnte forældreblad.

Der findes flere fine bøger med uddybende information om de aktuelle emner, fx Små glade benStyrk dit barns sprog 0-3 årPolitikens babybog (2013) om barnets motoriske udvikling og Styrk dit barns sprog 0-3 år om sprogudviklingen i barnets første 3 år. Politikens babybog er en allround håndbog, der indeholder masser af nyttig viden om pasning af og udvikling hos de 0-3-årige børnDer findes flere fine bøger med uddybende information om de aktuelle emner, fx Små glade ben (2013) om barnets motoriske udvikling og om sprogudviklingen i barnets første 3 år. Politikens babybog er en allround håndbog, der indeholder masser af nyttig viden om pasning af og udvikling hos de 0-3-årige børnDer findes flere fine bøger med uddybende information om de aktuelle emner, fx Små glade ben (2013) om barnets motoriske udvikling og Styrk dit barns sprog 0-3 år om sprogudviklingen i barnets første 3 år. er en allround håndbog, der indeholder masser af nyttig viden om pasning af og udvikling hos de 0-3-årige børn.