Bøger / faglitteratur

Dit selvhelbredende sind : introduktion til din medfødte sundhed


Beskrivelse


Forfatterens, som er psykolog, personlige beretning om forståelsen af hvordan sindet virker, og om at få adgang til sindets visdom bag det daglige tankemylder ved hjælp af "De tre principper": bevidsthed, tanker og livskraft.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2017

af

af

Grethe Lorentzen

d. 1. mar. 2017

En personlig beretning om forståelsen af hvordan sindet virker, og om at få adgang til sindets visdom bag det daglige tankemylder. Til spirituelt interesserede.

Mette Louise Holland er psykolog. På et tidspunkt stiftede hun bekendtskab med "De tre principper" bag den menneskelige oplevelse af verden, eller "The Inside-Out Understanding", formuleret af canadieren Sydney Banks, som hun på dansk benævner "Bevidsthed, tanker, livskraft". Hun siger, at sindet altid, bag tankerne om hvem vi er, er helt, sundt og uskadt. Vi kan bare ikke se det, fordi tunge eller negative tanker om os selv eller andre skygger, som skyerne for solen. Hun forklarer her sin forståelse af sindet, og videregiver klienters forandrings-fortællinger.

Den forståelse, MLH her viderebringer om sindet, ligner til forveksling den buddhistiske forståelse. Og som buddhismen, anbefaler hun at give slip på tanker og følelser om hvem vi er eller kan blive, og i stedet lade livskraften i det uspolerede sind vejlede os. Bogen er letlæst med mange gentagelser. Forfatterens egen fortælling og klienternes beretning om deres forvandlinger fylder meget.

Michael Neill forklarer også i Livet opleves indefra og udStilhedens budskab de tre principper for sindets oplevelse af verden. Eckhart Tolle har med sine bøger, bl.a Stilhedens budskab, samme budskab om sindet som MLHMichael Neill forklarer også i Livet opleves indefra og ud de tre principper for sindets oplevelse af verden. Eckhart Tolle har med sine bøger, bl.a , samme budskab om sindet som MLH.