Bøger / faglitteratur / opskrifter

Dit sunde barn - sådan!


Beskrivelse


Om hvordan småbørnsforældre kan vælge bæredygtigt og økologisk. Indeholder opskrifter på forskellige retter til de helt små og opskrifter på sunde snacks og mellemmåltider.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. maj 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 11. maj 2015

En bog for forældre som er interesserede i bæredygtig sundhed, helse og økologi til børn.

Rose Maimonide (tidligere Rebecca Persson) er blogger og rådgiver via sin hjemmeside forældre. I bogen beskriver hun hvordan forældre kan vælge bæredygtigt og økologisk. Bogen indeholder desuden en række opskrifter på forskellige retter til børn, men også en masse opskrifter på sunde snacks og mellemmåltider. Til sidst i bogen er en lang litteraturliste med henvisning til hvor man kan læse mere om emnet.

En flot udgivelse til forældre der er interesserede i bæredygtighed og økologi. Opskrifterne er suppleret af klare farvefotos som viser de færdige retter. Man bliver dog næsten helt skræmt fra at bruge helt almindelige ting som fx tandpasta. Nogle af opskrifterne kræver et besøg i en specialbutik på nettet eller diverse helsebutikker, for at få alle de ingredienser, der skal anvendes.

Rebecca Persson har tidligere udgivet BabyØkobarn med samme type tips og opskrifter. Herudover findes tips og opskrifter til børn lavet med økologiske råvarer på hjemmesiden Økobarn, som er udarbejdet af økologisk landsforeningRebecca Persson har tidligere udgivet Baby med samme type tips og opskrifter. Herudover findes tips og opskrifter til børn lavet med økologiske råvarer på hjemmesiden , som er udarbejdet af økologisk landsforening.