Bøger / faglitteratur / øvelser

Dit suveræne liv : bedre form, mere sanselighed, dybere glæde


Beskrivelse


Anvisninger og øvelser til fysisk aktivitet som kan udføres både indendørs og udendørs som led i en travl hverdag.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2013

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 22. mar. 2013

En bog til kvinder, som ønsker råd og vejledning til at leve sundt på en sjov og glædesfyldt måde. Til dem, som ønsker mere fysisk styrke, at komme i bedre form, få mere spræl og kropslig energi, vejledning til at tænke i nye baner med mere leg og mere uhøjtidelighed i dagligdagen.

Sara Beck er uddannet afspændingspædagog og personlig træner, og udgangspunktet for hendes bog er, at vi kun har et liv, så derfor gælder det om at have det godt, så længe det varer. For at have det godt er det vigtigt med motion og bevægelse, men også kost, sex, søvn og stress er vigtige faktorer. Sara Becks bog er inddelt efter de fire årstider, og inden for hver årstid giver hun tips til påklædning, når man motionerer i det fri, hvordan man selv kan bruge naturen som stort fitnesscenter, og med små lette øvelser viser hun, hvordan bevægelse og træning kan blive en naturlig del at livet. Hendes stil er meget personlig og motiverende, og hun lægger meget vægt på positiv tankegang og nærvær.

Bibliotekerne har en del bøger som henvender sig til dem, der siger "at nu skal det være" - det med at leve sundt, motionere mere og få en bedre livsstil, bl.a. af Charlotte Birchow, Lene Hansson, Jeanette Sigsgaard, og i bogen Motion i naturen, 2011 kombinerer forfattererne motion med at bruge naturen som fitnesscenter.

Bogen er let læst og meget motiverende, den vil være velegnet til de kvinder, som på egen hånd og uden om fitnesscenteret ønsker at få mere fysisk bevægelse ind i en travl hverdag.