Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Djævlens pagt - de fortabte sjæle


Beskrivelse


Fantasy. Sashas far er myrdet og hendes mor er pludseligt blevet udvist til Rusland. Hun bor hos sin faster som hader hende og har også problemer med kærligheden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2013

af

af

Rikke Skuldbøl Jakobsen

d. 22. mar. 2013

Denne roman i fantast-genren henvender sig til unge fra ca. 13 år. Målgruppen er piger, hvilket der allerede lægges op til på forsiden, som prydes af en ung og blond skønhed i smuk kjole.

Sashas far er blevet myrdet og hendes mor er pludseligt blevet udvist til Rusland. Sasha bor derfor hos sin onkel og faster, hvilket er mindre rart, fordi fasteren hader hende. Da Sasha møder en interessant ung mand, ser det ud til, at hendes liv endelig skal tage en drejning i positiv retning. I denne hæsblæsende roman er intet, som det umiddelbart syner. Handlingen kan til tider fremstå lidt kompliceret og indforstået. Historien er både spændende og hurtigt fremadstormende, og den ene side tager den anden på trods af det store antal sider.

Universet taget i betragtning kan historien sammenlignes med serier som Tusmørke-serien og En Riley Bloom-bog.

En god og spændende ungdomsroman, som vi helt sikkert har læsere til. Det lidt anderledes univers, der vel nærmest kan karakteriseres som "dark fantasy" kan til tider resultere i, at nogle passager må genlæses en ekstra gang.