Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Djinnernes by


Beskrivelse


Fantasy. Temuco er igen sammen med Dodo, og sammen med "flokken" skal de finde endnu et tårn, hvor dværgen Shiraz kan blive kronet og hvorfra Temuco kan vende tilbage til sin egen verden. Vejen derhen er fyldt med farer, som skal overvindes. Mon Temuco når tårnet?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2014

af

af

Vibeke Axelsen

d. 3. nov. 2014

Temuco er - nu i landet "verdens ende" - igen sammen med Dodo, og de vil i følgeskab med dværgen Shiraz, shamanen Krug og krigeren Belem prøve at nå alle tårnene, så Shiraz kan blive kronet som konge og Temuco kan få hævn for, at hans landsby blev ødelagt og Dodo dræbt. Fra 10 år.

Fjerde bog i serien "Tusmørkekongen". Helten Temuco og hans følgesvende er faldet ned til verdens ende, hvor han er genforenet med Dodo. Målet er stadig at nå "kronings"tårnene, som holder mørket ude. Fra et af tårnene kan Temuco også komme tilbage til sin egen verden. Gruppen kommer ud for mange farer, som de skal overvinde: soldater ridende på bæster/øgler, fjendtlig kutteklædte og blinde folk med en enormt god hørelse og til sidst djinner, som angriber fra luften.

Hvis man kan lide fantasy med masser af action, er denne bog, ja denne serie god. Der er flotte billeder, der tilfører handlingen og "personerne" noget, der ikke står i teksten. Det er bedst at have læst de tre første bind.

Serien "Drageridderne" er en smule sværere at læse, men hvis man kan lide den, kan man sikkert også lide serien om "Tusmørkekongen".