Bøger / skønlitteratur / roman

Dobbeltgængeren


Beskrivelse


Krimi. Rizzoli og Isles får sig en overraskelse, da der findes en død kvinde uden for Isles' hjem - en kvinde, der ligner hende til forveksling. Og hvordan hænger det sammen med den savnede, højgravide kvinde?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. mar. 2017

af

af

Camilla Sejerøe

d. 10. mar. 2017

En kvinde findes myrdet lige uden for din dør og på mystisk vis ligner hun dig på en prik. Det er begyndelsen på en kompleks, men spændende krimi med uventede drejninger og overraskende slutning.

Klassisk krimi med en retsmediciner og en kvindelig detektiv i hovedrollerne. Vores hovedperson, retsmedicineren Maura Isles fra Boston politi, kommer i klemme, da der findes en død kvinde lige uden for hendes hus. En kvinde, der ligner hende til forveksling. Samtidig forsvinder en ung, højgravid kvinde. Hvordan de to ting hænger sammen, afsløres til sidst i den hæsblæsende og meget overraskende slutning.

Absolut veldrejet krimi med sympatiske kvindelige hovedpersoner, der personligt kommer i spil.

Bogen er den fjerde i serien "En Rizzoli og Isles krimi" om Rizzoli (detektiv) og Isles (retsmediciner). Det er den femte oversat til dansk. Serien er længere på engelsk, og kører også som tv-serie på netflix. Kan sammenlignes med fx danske Hanne Bech Hansen, fx kan nævnes Under rosen fra 2014.


litteratursiden.dk

d. 3. apr. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 3. apr. 2017

Det kræver nerver at stål og lås på vinduer og døre at læse Tess Gerritsens bøger. Blod, vold og indædt ondskab er faste ingredienser. Dobbeltgængeren er ingen undtagelse. Endnu en grum krimi om retsm...