Bøger / skønlitteratur / roman

Dø alene


Beskrivelse


Efter en fangeflugt fra fængslet får tidligere kriminalbetjent Ray Mason ordre fra ukendte personer til at dræbe manden, der står til at blive Englands næste premierminister, men som også står bag en lang række mord.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2020

af

af

Stine Grabas

d. 11. aug. 2020

Efter en fangeflugt får tidligere kriminalbetjent Ray Mason ordre fra ukendte personer til at dræbe en populær politiker, som også er manden bag en lang række mord. For alle, der holder af hæsblæsende spænding.

Tidligere kriminalkommissær Ray Mason bliver efter et oprør i fængslet befriet af ukendte mennesker. De beordrer Mason til at agere lejemorder for at dræbe den populære og måske kommende premierminister, Alastair Sheridan. Mason kender til Sheridans psykopatiske træk som seriemorder, men bryder sig ikke om situationen. Gennem lidt snilde får han kontakt til sin tidligere kollega Tina Boyd, og sammen prøver de at finde en udvej, uden at Sheridan slipper for konsekvensen af sine gerninger.

Hæsblæsende spænding fra start til slut. Historien fortælles med skiftende synsvinkler, hvilket giver ekstra spænding til fortællingen. Forfatter Kernick forstår at skrue en velkomponeret thriller sammen. Det er 4. bog om Mason, og det er en nødvendighed at læse de andre i serien først. 1 del er Vidnet.

Kernick kan sammenlignes med forfattere som Lee Child, Michael Connelly og Harlan Coben.