Bøger / skønlitteratur / roman

Dø igen


Beskrivelse


Rizzoli og Isles kaldes til et gerningssted, hvor en mand er blevet brutalt myrdet. 6 år forinden bliver en gruppe turister på safari i Botswana myrdet - kun én overlever. Er der en sammenhæng mellem de to sager?

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2015

af

af

Iben Jakobsen

d. 5. nov. 2015

Krimi hvori et bestialsk mord i Boston flettes sammen med 6 år gammelt mareridt fra Botswana, hvor en gruppe turister blev bytte for en morder. Kriminalassistent Jane Rizzoli fra Boston Politi og retsmediciner Maura Isles må forsøge at regne ud, hvem der står bag. For alle krimifans.

Kriminalassistent Jane Rizzoli og retsmediciner Maura Isles kaldes ud til et gerningssted, hvor offeret, en storvildtjæger, er blevet hængt op og sprættet op som de dyr, han jager. Samtidig får man kapitelvis historien fra Botswana 6 år tidligere, hvor en gruppe safariturister pludselig befinder sig i deres værste mareridt: Strandet i ødemarken, jagtet af en hensynsløs morder. Men hvordan hænger de to sager sammen? "Dø igen" er 11. bog i serien om Rizzoli og Isles, og nr. 2 bog, der er udgivet på dansk.

Det er en yderst velskrevet krimi, der kan beskrives som en vaskeægte pageturner. Bogen er meget letlæselig og nem at blive opslugt af. Historien og detaljerne føles autentiske, og helhedsindtrykket er virkelig godt. Kan læses uafhængigt af de andre bøger i serien.

Lignende krimier er fx Karin Slaughters Mørk treenighedPanserhjerte og Jo Nesbøs PanserhjerteLignende krimier er fx Karin Slaughters Mørk treenighed og Jo Nesbøs .


litteratursiden.dk

d. 13. jan. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 13. jan. 2016

Ægte page turner og særdeles velbegået krimi. Gerritsen snor læseren om sin lillefinger og leverer varen med knivskarp eksekvering, så man sidder som naglet i læsekrogen. Et grusomt og makabert mord e...