Bøger / faglitteratur / erindringer

Dø : lev og elsk, så du kan dø lykkelig


Beskrivelse


Personlig beretning om at miste et barn under fødslen, få sine forestillinger om livet knust og om den ændring i livskvalitet, der kan opnås ved at turde lade døden være en del af livet. Suppleres med livsprincipper og praktiske råd til at leve med døden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. jan. 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 14. jan. 2019

En beretning om pludselig at møde døden, lære om kærligheden og blive klogere på livet. Til den der selv har mistet eller står ved siden af en, der har - og til hjælp til mere almen accept af døden som grundvilkår.

Personlig beretning om at miste et barn under fødslen, få sine forestillinger om livet knust og om den ændring i livskvalitet, der kan opnås ved at turde lade døden være en del af livet. Den personlige beretning suppleres med en række livsprincipper og praktiske råd til at leve med døden. Forfatteren der er uddannet cand.comm. i kommunikation og filosofi og certificeret coach arbejder som personlig rådgiver og foredragsholder. "Dø "er sidste del af en trilogi.

Bogen har en meget vigtig pointe i at tage døden ind for at berige livet. Æstetikken i bogens omslag, illustrationer og opsætning er høj. Teksten er velformuleret og sproget flydende. Om man bryder sig om den meget detaljerede, personlige, tenderende til private form, der kendetegner bogens første del vil være en smagssag.

Minder i opbygning og udstyr om trilogiens første to bind ElskLevSig farvel og Lev. Sig farvel, med undertitlen "hvad præster ved om" handler også om død og sorg. Her taler forfatter Julia Lahme med danske præster om sorg og om, hvordan man får håbet og troen tilbage efter at have mistet en, man holdt afMinder i opbygning og udstyr om trilogiens første to bind Elsk og . Sig farvel, med undertitlen "hvad præster ved om" handler også om død og sorg. Her taler forfatter Julia Lahme med danske præster om sorg og om, hvordan man får håbet og troen tilbage efter at have mistet en, man holdt afMinder i opbygning og udstyr om trilogiens første to bind Elsk og Lev. , med undertitlen "hvad præster ved om" handler også om død og sorg. Her taler forfatter Julia Lahme med danske præster om sorg og om, hvordan man får håbet og troen tilbage efter at have mistet en, man holdt af.