Bøger / skønlitteratur / roman

Død i familien


Beskrivelse


Efter den store Fekrig er Sookie Stackhouse vendt hjem til livet i Bon Temps. Men selvom krigen er ovre, og porten til Feriget er lukket, er der stadig en fe, der leder efter Sookie - en meget vred fe.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2012

af

af

Rikke Bruun

d. 20. mar. 2012

Dette 10. bind i serien om Sookie Stackhouse er til de ældste teenagere og det voksne publikum indenfor det paranormale felt. Nye læsere kan godt være med her, men man får som læser mest ud af at læse serien i rækkefølge.

Serien om den tankelæsende Sookie Stackhouse, der lever i en verden med vampyrer, feer, varulve og andre paranormale væsener, er fyldt med spænding, blod, vold og sex. Sookie er vendt tilbage til den lille by Bon Temps i Louisiana og er ved at komme sig over et livstruende torturforhør udført af feer. Helingen går hurtigt takket være indtagelsen af vampyren Erics blod, men hendes tidligere kæreste vampyren Bill er ikke lige så heldig efter, at han blev bidt af en fe med sølvtænder. I vanlig stil rodes Sookie ind den paranormale verden og dens magtkampe, og hun er ikke lige populær hos dem alle. Efter at have mistet sin sidste søster flytter Sookies feslægtning Claude ind hos Sookie, men han er ikke den eneste fe, der søger Sookies selskab.

Bogen er helt i stil med de tidligere bind i serien. Den paranormale genre er stadig meget læst, og denne serie henvender sig det lidt ældre publikum.

Dette nummer i serien mangler lidt et overordnet plot, og den bliver derfor lidt en samling af små sideløbende historier. På seriens præmisser bliver man dog ganske godt underholdt.