Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Død jord - den forladte base


Beskrivelse


Science fiction. Da raketten lander på den nye planet, er der intet liv nogen steder. Neo og Nahls forældre er der ikke. Til gengæld lurer glubske ulve.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. mar. 2018

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 2. mar. 2018

Da solen gik ud på jorden, måtte menneskene finde en ny planet at bo på. De voksne rejste først til planeten Zixo, og deres børn skulle komme senere. Zixo var ikke øde, der var ulve, så de voksne måtte flygte til en anden planet, men mon så børnene kunne finde dem? For 7-8-årige.

I den første bog "Rejsen til Zixo" i serien "Død jord" glæder Neo og Nahl sig til snart at se deres forældre. De har ikke set hinanden i ti år, for Neo og Nahl er vokset op i en raket i rummet, mens forældrene har gjort klar til det nye liv på den nye planet. I seriens anden bog "Den forladte base" opdager Neo, Nahl og de andre fra raketten, at planeten er forladt. Der er intet tegn på liv, indtil de møder en flok ulve. I seriens tredje bog "Ulve fra rummet" må folkene i raketten kæmpe, og måske finder de frem til den planet, hvor der er liv. Serien er skrevet af Nicole Boyle Rødtnes.

Rigtig fine bøger med et spændende indhold. Sætningerne er meget korte og mangler et par stemningsbeskrivende ord, men illustrationerne er ekstremt gode og støtter læsningen hele vejen igennem.

Universets helte - den sidste dreng på jorden og Universets helte - Omnis Alpha er to bøger i serien "Universets helte," der også handler om, at livet på jorden er i fareUniversets Helte - den sidste dreng på jordenUniversets Helte - Omnis AlphaUniversets helte - den sidste dreng på jorden og Universets helte - Omnis Alpha er to bøger i serien "Universets helte," der også handler om, at livet på jorden er i fare.