Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Død over Lipgloss Army!


Beskrivelse


"Lipgloss Army", der består af 7.a's tre mest smarte og seje piger, er altid efter Pippi og hendes kiksede tøjstil. Efter en klassefest, hvor Pippi endnu engang er blevet hånet og udstillet, får hun nok. Nu vil hun have hævn over plageånderne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2016

af

af

Janne Møller Nielsen

d. 21. okt. 2016

Pippi har været besat af hævn siden lørdag aften, hvor hun igen blev ydmyget af klassens ledende pigegruppe. Frilæsning for især piger fra 10 år.

Pippi går i 7. klasse, og hun har det rigtig svært. I skolen er klassens tre smarte piger, som Pippi kalder "Lipgloss Army", altid på nakken af hende, og hjemme er hendes mor gået helt i sort, fordi kæresten er skredet. Til skolefesten, da "Lipgloss Army" endnu engang mobber og nedgør Pippi, planlægger hun at tage hævn. Hævnplanerne fører dog til en overraskende og alvorlig opdagelse for Pippi. Historien fortælles i 6 korte kapitler. Lix 14. Farveillustrationer og hårdt omslag.

God og letlæst frilæsningsbog, der på under 30 sider og med et handlingsforløb på bare 2 døgn fortæller en spændende historie om mobning. Bøger om mobning er der mange af. Denne skiller sig ud ved sin overraskende slutning, der giver en ekstra vinkel på historien. Når bogen er læst, får man lyst til at gå på opdagelse efter tegn, der varsler slutningen. Bogen kan både læses af tweens og læsesvage unge. Illustrationerne er i klare farver, og de støtter handlingen godt.

Syg i hovedetJeg bærer ikke nag, men glemmer bare aldrig! er en anden bog fra serien "Dynamo", hvor handlingen også tager en overraskende drejning. Vil man læse om mobning, så er udvalget stort - læs fx Jeg bærer ikke nag, men glemmer bare aldrig! i serien om "Selma Z". Den har også har et hævnmotivSyg i hovedet er en anden bog fra serien "Dynamo", hvor handlingen også tager en overraskende drejning. Vil man læse om mobning, så er udvalget stort - læs fx i serien om "Selma Z". Den har også har et hævnmotiv.