Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Døde Dennis på dæmonjagt


Beskrivelse


Dennis er ved at få styr på sit nye "liv" som død, men idyllen forstyrres af den mystiske Denny, som forsøger at overtage hans plads både i bandet og hos hans forældre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 12. feb. 2016

Dennis er ved at få styr på sit nye "liv" som død, men idyllen forstyrres af den mystiske Denny, som forsøger at overtage hans plads i både bandet og hos hans forældre. For 9-12-årige, der kan lide humoristiske gyserserier.

Dette er 2. bind i serien "Døde Dennis". Dennis må endnu en gang til dødsriget og hente sin nye "ven" skelettet Magnus, for at bekæmpe den mærkelige fyr Denny, som Dennis mener er en dæmon. Denny forsøger at overtage hans liv ved både at stjæle hans plads som guitarist i Dødshestene og endda flytte ind hos hans forældre. Forsiden er illustreret af Aske S. Rose som også samarbejdede med Jonas Wilmann på Rejsen til Xibalba.

Det er en god bog i serien, som følger fint op på handlingen fra 1. bind Døde Dennis - og Knogleknægten. Det er en serie, som vil passe godt til dem, der ønsker sig en rigtig "drengerøvsroman".

Gyset og humoren er minder meget om forfatterens egen Velkommen til KadaverkøbingVarulvejagten og L. G. Jensens VarulvejagtenGyset og humoren er minder meget om forfatterens egen Velkommen til Kadaverkøbing og L. G. Jensens .Informationer og udgaver