Bøger / skønlitteratur / roman

Dødemandsbugten


Beskrivelse


Jægersoldaten Michael Plessner er suspenderet fra tjeneste og arbejder på Grønland. Mens han forsøger at glemme sin personlige tragedie, forsvinder en ven på tur med Siriuspatruljen og Michael kaster sig ud i kampen for retfærdighed og mod skurke af alle slags.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. nov. 2015

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 13. nov. 2015

Jægersoldaten Michael Plessner er i aktion på Grønland i en dramatisk sag med østeuropæiske gangstere, narko, lokal korruption, samt kinesiske aktører i kampen om mineraler. For alle læsere til spændende actionbøger med interessante historier.

Plessner er suspenderet fra tjeneste, mens en mulig sag mod ham om to personers død efterforskes - de flugtbilister, der har dræbt hans kone og søn. Imens arbejder han på Grønland. Hvor han indblandes i en sag, der begynder med at en af hans venner i Siriuspatruljen forsvinder på patrulje i Nordøstgrønland. Sagen viser sig at hænge sammen med rumænske narkogangstere, lokale korrupte politikere og betjente, samt tvivlsomme kinesiske typer med skjulte interesser i den grønlandske undergrund samt ikke mindst en grønlandsk, kvindelig geolog. Rathsack er bl.a. kendt fra sine bog om at være jægersoldat.

Mange aktuelle og relevante temaer koblet sammen i en effektiv og spændende actionroman med en helteagtig hovedperson båret af retfærdighedsfølelse og gode evner i kamp. Nok Rathsacks bedste i serien med Plessner. En spændingsroman på højt internationalt niveau.

I familie med James Bond uden højtravende teknologi og de hurtige biler, samt helten fra Andy McNab og Tom Clancy. Tematisk ligger plottet i nærheden af fx Nukaakas kabaleEt bjerg af løgne og Et bjerg af løgne, og bogen er mindst lige så spændende som disseI familie med James Bond uden højtravende teknologi og de hurtige biler, samt helten fra Andy McNab og Tom Clancy. Tematisk ligger plottet i nærheden af fx Nukaakas kabale og , og bogen er mindst lige så spændende som disse.


Berlingske tidende

d. 12. dec. 2015

af

af

Merete Reinholdt

d. 12. dec. 2015


Jyllands-posten

d. 17. nov. 2015

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 17. nov. 2015


Weekendavisen

d. 4. dec. 2015

af

af

Louise Windfeld-Høeberg

d. 4. dec. 2015