Bøger / skønlitteratur / roman

Døden på havet


Beskrivelse


Krimi. Drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer tilkaldes, da en kvindelig fisker tilsyneladende dør ved en ulykke på havet. Noget stemmer imidlertid ikke overens, så Hoffmeyer må i gang med opklaringen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2020

af

af

Stine Grabas

d. 17. juni 2020

Drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer tilkaldes, da en kvindelig fisker tilsyneladende dør ved en ulykke på havet. For krimilæsere, der vil læse en kort historie ind imellem de lange krimiromaner.

En kvindelig fisker bliver meldt omkommet efter en stormfuld tur på en kutter. Drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer bliver tilkaldt og får hurtigt mistanke om, at udsagnene fra de øvrige fiskere ikke stemmer overens med virkeligheden. Obduktionen viser også, at kvinden døde et døgn før fiskerne påstår, så nu venter der et opklaringsarbejde. Forfatterne, brødrene David og Stephan Garmark samt Morten Remar, skrev krimien i et samarbejde på Facebook i forbindelse med coronakrisen og der skulle være 5 mere på vej i dette korte krimi-format.

På sine få sider formår forfatterne at skrive en spændende krimi, som man kan nå at læse færdig på en kort togtur eller på en halv time i lænestolen. Alle kan være med her. Bogen er i et lille format (20x13 cm), så man nemt kan have den med i tasken.

I lille format med en lidt længere historie findes Mord og mandelduftLiv for livBitre mandler. Andre korte krimihistorier findes i Liv for liv og i Bitre mandlerI lille format med en lidt længere historie findes Mord og mandelduft. Andre korte krimihistorier findes i og i Bitre mandlerI lille format med en lidt længere historie findes Mord og mandelduft. Andre korte krimihistorier findes i Liv for liv og i .