Bøger / skønlitteratur / roman

Døden venter


Beskrivelse


En amishfamilie blev næsten udslettet under et hjemmerøveri for 25 år siden. Nu bliver den gruppe, der formodentlig stod bag, taget af dage en efter en. Politichef Kate Burkholder forsøger at forhindre yderligere drab.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 25. sep. 2015

Sjette del i den gode serie med amishkrimier. Selvskrevet for dem, der har læst de foregående bind, og nye læsere kan begynde her.

For 25 år siden blev næsten en hel amishfamilie i Painters Mill, Ohio, udslettet i forbindelse med et hjemmerøveri; moderen forsvandt dog sporløst, og en 14-årig søn blev stærkt traumatiseret adopteret af en anden amishfamilie. Ingen blev dømt, men nu får de personer, der formodentlig var involveret dengang, truende beskeder, og en efter en kommer de af dage på voldsom vis. Politichef Kate Burkholder forsøger at forhindre flere drab samtidig med, at hun har problemer på hjemmefronten.

En rigtig god krimi, hvor rammen er sat af det særegne og stemningsfyldte amishunivers, og hvor sproget flyder ubesværet. Plottet er specielt, og det samme er Kate Burkholder, hvis personlighed er både sammensat og selvmodsigende. Jeg ved ikke, om plottets psykologi holder vand, men stærkt underholdende er det.

Linda Castillos amishkrimier bliver stadigt mere populære, og dette seneste bind vil, selv om det måske ikke er den udmærkede series allerstærkeste, styrke brandet yderligere.


litteratursiden.dk

d. 20. feb. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 20. feb. 2017

Amishkrimi nr. 6. Kate Burkholder er autentisk, barsk og bestemt ikke fejlfri. Bøgerne om hende bliver bedre og bedre. Et selvmord, som alligevel viser sig at være mord, får Kate Burkholder på sporet...