Bøger / skønlitteratur / roman

Dødens engel


Beskrivelse


Krimi. Kriminalkommissær Roy Grace skal både opklare mordene på en række mænd, som alle er blevet forgiftet af en sjælden slangeart, og skal samtidig håndtere, at hans første kone Sandy pludselig dukker op igen efter at have været forsvundet i 11 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 8. aug. 2018

Spændende pageturner og 12. bind i serien om kriminalkommisær Roy Grace, som denne gang skal opklare mystiske giftmord på velhavende mænd. For alle læsere af krimier.

Kriminalkommissær Roy Grace får også i dette bind rigeligt at se til. Grace er presset privat fordi hans forsvundne kone igennem 11 år, Sandy, pludselig dukker op i hans liv igen. Derudover vender en livsfarlig og gammel fjende pludselig tilbage, og samtidig er en dødsensfarlig giftmorder løs i Brighton. Den unge og smukke kvinde Jodie er på jagt efter rigdom og udser sig velhavende og aldrende mænd, som hun derefter kurtiserer og slår ihjel. Men Grace har undervurderet hvor udspekuleret og farlig Jodie er, og spørgsmålet er nu, om han kan nå at redde sin kollega, som arbejder undercover, fra at blive hendes næste offer.

Underholdende og velskrevet krimi, som man selvfølgelig skal læse, hvis man har læst de foregående bind i serien. Bogen kan også læses selvstændigt, men det er en fordel at kende personerne og den røde tråd i bøgerne.

Det kan anbefales at læse nordiske krimier, hvis man ønsker noget i samme genre. En mulig forfatter kunne være Sara Blædel. Første bind i hendes serie om Kriminalassistent Louise Rick hedder Grønt støv.